Criza bebelusilor: Se cere demisia conducerii spitalului din Pitesti, medicii ameninta cu proteste

Joi, 25 Februarie 2016, ora 10:36
1360 citiri
Criza bebelusilor: Se cere demisia conducerii spitalului din Pitesti, medicii ameninta cu proteste
Foto: Pexeles

Cristian Soare, prefectul judetului Arges, a cerut joi, in cadrul unei conferinte de presa, demisia de onoare a sefilor de la Spitalul de Pediatrie din Pitesti, precum si a conducerii DSP Arges.

Prefectul a invocat reactia tarzie a conducerii spitalului, dar si o criza de comunicare intre DSP si spitale, ceea ce a fost de natura sa induca teama in populatie.

Ultimele date despre bebelusii infectati - ce masuri se vor lua dupa ancheta

"Am observat ca DSP a actionat tarziu in cazul bebelusilor internati, cred ca a fost in primul rand o criza de comunicare intre DPS si spitale, iar aceasta criza a generat teama in randul populatiei", a declarat prefectul.

Bebelusi infectati cu o bacterie mortala: Ministrul Sanatatii cere demisia conducerii spitalului din Pitesti (Video)

Prefectul a mai precizat ca bebelusul recent transferat de la Spitalul de Pediatrie al judetului Arges la Spitalul "Marie Curie" din Bucuresti, diagnosticat cu sindrom hemolitic, este in stare buna. Potrivit ...citeste mai departe despre "Criza bebelusilor: Se cere demisia conducerii spitalului din Pitesti, medicii ameninta cu proteste" pe Ziare.com

#prefect cere demisie spital, #demitere conducere spital Arges, #criza bebelusi DSP Arges, #medici proteste spital Arges , #Stiri Administratie