Cristian Sima, despre "sinapsele coruptiei" din Romania, "taxa de 10%" pentru politicieni si ruda lui Bush jr.

Vineri, 06 Februarie 2015, ora 21:54
936 citiri
Cristian Sima, despre "sinapsele coruptiei" din Romania, "taxa de 10%" pentru politicieni si ruda lui Bush jr.
Foto: Facebook/ Cristian Sima

Cristian Sima, brokerul care a fugit din Romania in 2012 dupa ce a pierdut mai multe milioane de euro ale clientilor, vorbeste despre evenimentele ultimei perioade din justitia romaneasca, iar in context mentioneaza "fenomenul comisioanelor" si "sinapsele coruptiei".

"Sinapsele coruptiei, cronica afacerilor inlantuite facute de politicieni, afaceristii din IT, rude de-a lui Bush jr, multinationale americane, servicii si presa. Veti regasi printre protagonisti pe toate personajele care au dominat media in aceasta saptamina. Un d-ale carnavalului dambovitean, un amestec de spaga si vitriol. Tineti aproape!!!

P.S. Daca va duceti la biserica va puteti ruga si pentru mine, asta daca vreti si continuarea... desi si biserica e la fel de corupta", a scris pe Facebook Cristian Sima, in anuntul dezvaluirilor publicate ulterior pe blogul sau.

Cristian Sima: Tariceanu stia de ilegalitatile din dosarul Rompetrol. Patriciu avea de platit spagi

Ulterior, acesta a notat ca "baieti cu ochi ...citeste mai departe despre "Cristian Sima, despre "sinapsele coruptiei" din Romania, "taxa de 10%" pentru politicieni si ruda lui Bush jr." pe Ziare.com

#Cristian Sima sinapsele coruptiei, #dezvaluiri Cristian Sima, #Cristian Sima contracte IT , #Stiri Administratie