Cristian Rizea i-a mintit pe deputati in legatura cu procesul de adoptie a copilului sau

Joi, 10 Martie 2016, ora 16:56
1070 citiri
Cristian Rizea i-a mintit pe deputati in legatura cu procesul de adoptie a copilului sau
Foto: Captura Realitatea TV (Arhiva)

Analiza datelor din dosarul de adoptie in cazul Cristian Rizea arata ca au fost indepliniti si au fost parcursi toti pasii procedurali in adoptie, iar procesul este finalizat si nu ar putea fi influentat de arestarea acestuia, a declarat, joi, Gabriela Coman, presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Drepturilor Copilului si Adoptie (ANPDCA).

"Uitandu-ne pe dosarul intocmit de Directia de Protectia a Copilului de la judetul Teleorman, nu pe intreg dosarul, ci pe numai pe date din dosar, constatam ca au fost indeplinite si au fost parcursi toti pasi procedurali in adoptie. Toti pasii au fost facuti regulamentar, in mod firesc.

Probabil ca nici nu se ajungea la incuviintarea adoptiei daca nu erau facuti toti pasii, dat fiind ca instanta este cea care verifica inclusiv parcurgerea tuturor pasilor si existenta la dosar a documentatiei necesare", a spus Gabriela Coman.

De asemenea, aceasta a precizat ca procesul de adoptie a fost finalizat si ca nu ar putea fi influentat ...citeste mai departe despre "Cristian Rizea i-a mintit pe deputati in legatura cu procesul de adoptie a copilului sau" pe Ziare.com

#Cristian Rizea mintit adoptie, #Cristian Rizea fiu, #Cristian Rizea mintit deputati , #Stiri Administratie