Cozmin Gusa confirma, de pe scarile DNA, o intalnire cu Orban: Cand si de ce s-au vazut

Marti, 19 Aprilie 2016, ora 12:34
1064 citiri
Cozmin Gusa confirma, de pe scarile DNA, o intalnire cu Orban: Cand si de ce s-au vazut
Foto: Realitatea TV

Cozmin Gusa a confirmat, marti, ca a avut o intalnire cu Ludovic Orban, in cadrul careia a au vorbit despre sansele acestuia la Primaria Capitalei.

Dupa ce a fost audiat, cateva zeci de minute, de procurorii DNA in dosarul in care Ludovic Orban a fost pus sub control judiciar, Gusa a oferit o scurta declaratie presei.

"Pe cei care nu sunt obisnuiti cu televiziunea ii speriati mai rau decat procurorii", le-a spus Gusa jurnalistilor la iesirea de la DNA. "Am dat declaratie de martor in care am explicat ca noi (Realitatea TV - n.red.) nici nu am cerut, nici nu ni s-a oferit, nici nu a avut loc o discutie de genul asta.

Singura discutie cu Orban am facut-o la cererea lui pe 24 martie si am vorbit despre campanie, despre sansele lui, explicandu-i ca felul in care vom colabora este intre structura centrala de partid si departamentul de publicitate al televiziunii, conform legii", a continuat Gusa.

Acesta a precizat ca discutia cu Orban a avut loc in prezenta mai multor ...citeste mai departe despre "Cozmin Gusa confirma, de pe scarile DNA, o intalnire cu Orban: Cand si de ce s-au vazut" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cozmin Gusa DNA, #Cozmin Gusa DNA Orban, #Cozmin Gusa audiat DNA , #Stiri Administratie