Cozi uriase la trecerea granitei spre Bulgaria: Soferii au claxonat toata noaptea

Luni, 24 August 2015, ora 12:20
1265 citiri
Cozi uriase la trecerea granitei spre Bulgaria: Soferii au claxonat toata noaptea
Foto: Arhiva Ziare.com

Claxoanele soferilor de tiruri, nemultumiti de cozile de aproximativ zece kilometri si asteptarea indelungata la trecerea frontierei spre Bulgaria, prin Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu-Ruse, s-au auzit pe tot parcursul noptii de duminica, in Giurgiu si in localitatile invecinate DN 5 Giurgiu-Bucuresti.

"La acest final de saptamana si in noaptea de duminica spre luni, situatia a fost foarte grea, pentru ca am avut cozi si de peste zece kilometri, practic tirurile stationate, care asteapta la coada pentru trecerea frontierei cu Bulgaria, s-au intins pe zece kilometri pana in dreptul localitatii Daia. Soferii si-au exprimat nemultumirea claxonand.

Cozile au fost atat de mari incat masinile care asteptau trecerea frontierei au ocupat si banda a doua de mers catre Giurgiu si, practic, intrarea in municipiu a fost blocata. Noi am actionat non-stop cu 18 echipaje de politie si, la un moment dat, a trebuit sa cream o banda suplimentara de mers catre Giurgiu pe una dintre benzile ...citeste mai departe despre "Cozi uriase la trecerea granitei spre Bulgaria: Soferii au claxonat toata noaptea" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#coada tiruri Bulgaria, #claxoane tiruri Giurgiu , #Stiri Administratie