Corpul de control al premierului, verificari la scriitorii din inchisori

Marti, 19 Ianuarie 2016, ora 17:01
1136 citiri
Corpul de control al premierului, verificari la scriitorii din inchisori
Foto: Arhiva Ziare.com

Corpul de control al premierului Dacian Ciolos va face verificari la Administratia Nationala a Penitenciarelor (ANP), la solicitarea ministrului Justitiei Raluca Pruna.

Ministrul Justitiei, in subordinea caruia functioneaza ANP, i-a cerut lui Ciolos sa trimita Corpul de control in inchisori, dupa ce fenomenul asa-ziselor lucrari stiintifice publicate de detinuti a luat amploare, transmite Digi 24.

Ancheta DNA in cazul cartilor scrise de VIP-uri in inchisoare

Pruna a explicat ca verificarea trebuie facuta de catre Corpul de control al premierului, pentru ca in scandalul cartilor scrise de condamnati sunt implicati inclusiv profesori, universitati si edituri.

Raluca Pruna a anuntat ca ii va cere lui Dacian Colos sa isi trimita inspectorii in inchisori martea trecuta, intr-o conferinta de presa in care a informat ca va propune Guvernului abrogarea dipozitiei din lege care le permite detinutilor sa iasa mai repede din inchisoare dupa ce publica lucrari asa-zise lucrari ...citeste mai departe despre "Corpul de control al premierului, verificari la scriitorii din inchisori" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Corp control premier inchisori, #Corp control carti inchisori , #Stiri Administratie