Corpul de Control al lui Ciolos, cu tunul pe institutiile statului - care sunt vizate

Marti, 07 Iunie 2016, ora 16:10
1169 citiri
Corpul de Control al lui Ciolos, cu tunul pe institutiile statului - care sunt vizate
Foto: Arhiva Ziare.com

Corpul de Control al premierului face marti verificari la RA-APPS, Loteria Romana, Departamentul pentru Situatii de Urgenta, Compania Aeroporturi Bucuresti si spitalele in care au fost internate victimele de la Colectiv.

La Regia Autonoma Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), Corpul de Control verifica daca institutia a respectat legislatia privind vanzarea imobilelor din domeniul privat al statului si a celor aflate in proprietate, precum si in cazul organizarii si functionarii Sucursalei de Transport "Bucurestii Noi" din cadrul Regiei.

Totodata, sunt verificate contractele de inchiriere incheiate de RA-APPS, inclusiv a sediilor pentru partidele politice si misiunile diplomatice acreditate in Romania, se arata intr-un document remis de Corpul de Control.

De asemenea, la Compania Nationala "Loteria Romana" S.A. este verificat modul de organizare si functionare a institutiei.

Actiunea de control la Departamentul pentru Situatii de Urgenta din cadrul ...citeste mai departe despre "Corpul de Control al lui Ciolos, cu tunul pe institutiile statului - care sunt vizate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Corp Control Loteria Romana, #Corp Control aeroporturi, #Corp Control RA APPS , #Stiri Administratie