Coronavirus: ANI suspenda activitatile de relatii cu publicul. Declaratiile de avere se trimit prin posta

Marti, 10 Martie 2020, ora 18:05
1106 citiri
Coronavirus: ANI suspenda activitatile de relatii cu publicul. Declaratiile de avere se trimit prin posta
Foto: Facebook/Agentia Nationala de Integritate

Agentia Nationala de Integritate a anuntat ca pana la data de 22 martie suspenda toate activitatile de relatii cu publicul la sediul institutiei, avand in vedere ultimele evolutii privind raspandirea infectiei cu COVID-19 la nivel national.

Potrivit unui comunicat al ANI, activitatea de relatii cu publicul se va efectua doar prin telefon, corespondenta electronica si prin posta.

In acest context, programul de lucru cu publicul, prin telefon, se va prelungi, de luni pana vineri, in intervalul orar 8,30 - 16,00.

Citeste cele mai noi informatii despre coronavirus

Totodata, avand in vedere atributiile Agentiei Nationale de Integritate prevazute de dispozitiile legii referitoare la primirea declaratiilor de avere si de interese ale persoanelor prevazute de Legea nr. 176/2010, in perioada mentionata declaratiile nu vor mai fi primite fizic, prin registratura ANI, acestea urmand a fi transmise Agentiei exclusiv prin intermediul postei.

De asemenea, incepand de miercuri, se suspenda participarea personalului Agentiei Nationale de Integritate, in interes de serviciu, la evenimente/manifestari publice.

...citeste mai departe despre "Coronavirus: ANI suspenda activitatile de relatii cu publicul. Declaratiile de avere se trimit prin posta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#coronavirus ANI relatii publicul, #criza coronavirus Romania, #coronavirus declaratii avere posta , #Stiri Administratie