Copil roman internat in Italia, dupa ce a mancat branza Lactate Bradet: Si tatal a avut probleme

Miercuri, 16 Martie 2016, ora 17:48
1424 citiri
Copil roman internat in Italia, dupa ce a mancat branza Lactate Bradet: Si tatal a avut probleme
Foto: Facebook/Lactate Bradet

Familia copilului de 14 luni internat intr-un spital din Italia, cu diagnosticul de sindrom hemolitic uremic, ca urmare a consumului de branza de vaci produsa de Lactate Bradet, ar fi achizitionat branza in data de 1 martie, dintr-un magazin cu specific romanesc din Florenta, fara insa a o consuma imediat, scrie presa italiana.

Potrivit site-ului publicatiei Il Tirreno din Toscana, care citeaza surse medicale din cadrul spitalului Meyer, unde este internat copilul, branza a fost cumparata in data de 1 martie, insa a fost consumata mai tarziu. Tatal copilului, care a mancat si el din produs, a acuzat, de asemenea, dureri abdominale, scrie News.ro.

Sursa citata mentioneaza ca starea copilului s-a agravat intr-un interval de 24 de ore, dupa ce acesta a consumat branza, primul simptom fiind durerile abdominale.

"Nu trebuie sa ne miram ca nu s-a gandit nimeni in primele momente ca ar putea fi vorba despre o boala grava, cum este sindromul hemolitic uremic. Aceasta boala debuteaza ...citeste mai departe despre "Copil roman internat in Italia, dupa ce a mancat branza Lactate Bradet: Si tatal a avut probleme" pe Ziare.com

#copil Italia branza Bradet, #tata copil Italia Bradet , #Stiri Administratie