ANAF te invata cum sa iti completezi declaratiile de venit pe 2021

Miercuri, 27 Ianuarie 2021, ora 10:06
887 citiri
ANAF te invata cum sa iti completezi declaratiile de venit pe 2021
ANAF demareaza un proiect pilot/ Pixabay

Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) va derula un proiect pilot prin care ii va invata pe contribuabili sa isi completeze in mod corespunzator declaratiile de plata si cele de venit.

"Agentia Nationala de Administrare Fiscala va intensifica, si in anul 2021, activitatile de indrumare si asistenta in domeniul fiscal, manifestandu-si in acest sens rolul activ pentru sprijinirea contribuabililor in vederea indeplinirii obligatiilor fiscale ce le revin", arata ANAF.

Informari catre contribuabili

Astfel, ANAF precizeaza ca deruleaza proiectul pilot privind stimularea conformarii voluntare dedicat persoanelor fizice.

"Proiectul pilot presupune, la acest moment, transmiterea unor informari catre contribuabili persoane fizice, prin care li se ofera indrumare si asistenta in vederea indeplinirii, in mod corespunzator, a obligatiilor declarative si de plata", spun reprezentantii ANAF.

Cum poate fi accesat Spatiul Privat Virtual

Pentru a beneficia de asistenta in domeniul fiscal si pentru a-si indeplini obligatiile fiscale in mod voluntar, contribuabilii pot contacta Call-Center-ul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, la nr. 031.403.91.60.

Pentru a solicita informatii personalizate privind situatia fiscala, contribuabilii pot utiliza serviciul Spatiul Privat Virtual.

VIDEO Senatoarea AUR Diana Sosoaca a plecat din studioul Antena 3 dupa un schimb dur de replici cu Mihai Gadea: "Se vede ca sunteti abuzata"Pensia de stat va fi 32% din ultimul salariu doar in anumite conditiiToate pensiile vor fi recalculate. Anuntul facut de ministrul Muncii, Raluca TurcanVIDEO Podul de peste Dunare de la Braila: inginerii se pregatesc pentru suspendarea celor 81.000 de kilometri de cabluriVIDEO Povestea copilului crescut intr-un orfelinat al groazei si ajuns director de scoala: "Am luat ce e mai bun de la oameni" ...citeste mai departe despre "ANAF te invata cum sa iti completezi declaratiile de venit pe 2021" pe Ziare.com

Noi complicații în sistemul RO e-Transport: ”Stați să vedeți când încep amenzile și procesele”
Noi complicații în sistemul RO e-Transport: ”Stați să vedeți când încep amenzile și procesele”
Autoritatea Națională de Administrare Fiscală a anunțat că vrea extinderea listei de bunuri cu risc fiscal ridicat monitorizate prin sistemul RO e-Transport și a publicat miercuri, 17...
#ANAF, #contribuabili, #contribuabili depunere declaratii, #declaratii venit, #declaratii venituri independente , #Stiri Administratie