Continua asaltul asupra Justitiei: Amendamente care evapora competenta DNA, depuse in miez de noapte

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 12:13
969 citiri
Continua asaltul asupra Justitiei: Amendamente care evapora competenta DNA, depuse in miez de noapte
Foto: Facebook/ Catalin Predoiu

Deputatul PNL Catalin Predoiu a precizat, joi, ca a primit miercuri noaptea o serie de amendamente ale UNJR la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara prin care se "evapora" competenta DNA in cazul in care in fapte de coruptie ar fi implicati magistrati.

"Aseara (miercuri, n.red.) la ora 12:30 o parte dintre membrii Comisiei am primit pe mail o serie de amendamente propuse de UNJR privind infiintarea unei sectii speciale de ancheta a magistratilor in cadrul Parchetului General. Potrivit acestor amendamente, competenta DNA in cazul in care in fapte de coruptie sunt implicati magistrati este evaporata. Este o lovitura care se incearca la adresa competentei DNA", a spus Predoiu.

El a aratat ca PNL se va opune acestei initiative si va cere ca la sedinta Comisiei speciale privind legile justitiei in care se dezbat aceste amendamente sa fie prezenti toti reprezentantii sistemului judiciar.

"E inadmisibil ca la 12:30 noaptea sa primim amendamente care nu au fost comunicate, nu au fost dezbatute. Nu e o premisa foarte buna pentru aceasta dezbatere", a spus Predoiu.

Comisia speciala pentru Legile justitiei s-a reunit, la momentul transmiterii acestei, stiri pentru a continua dezbaterile la Legea 304/2004 privind organizarea judiciara.

Comisia Iordache isi va suspenda lucrarile doar in cele 3 zile de doliu nationalIordache, despre scandalul din plen: Daca in Parlament nu putem modifica legile, atunci unde?Iordache recunoaste ca a facut compromis doar de fatada pe raspunderea magistratilor. Legea va fi modificata in plen ...citeste mai departe despre "Continua asaltul asupra Justitiei: Amendamente care evapora competenta DNA, depuse in miez de noapte" pe Ziare.com

#amendamente UNJR DNA competenta, #Comisie legile justitiei , #Stiri Administratie