Partea adorabila la romanii de care sunt indragostita este ca totul e posibil

Joi, 14 Ianuarie 2016, ora 07:02
1394 citiri
Partea adorabila la romanii de care sunt indragostita este ca totul e posibil
Foto: Fundatia Caesar

Noi suntem cei care ne construim viitorul si avem aceasta oportunitate. Calea este libera, iar daca oamenii buni sunt si uniti, nimic nu le poate sta in cale, este de parere Adina Vintan.

Membru al echipei CAESAR, Adina este absolventa a Facultatii de Litere, Istorie si Teologie a Universitatii de Vest din Timisoara, sectia Engleza - Franceza, si a unui program masteral in cadrul Scolii de Inalte Studii Europene Comparate a aceleiasi universitati. A mai beneficiat de o bursa Erasmus pe parcursul unui an in cadrul Universitatii de Studii din Florenta, Italia.

In trecut, a efectuat un stagiu in cadrul Institutului European din Romania, a lucrat pentru compania Hewlett-Packard, iar in prezent lucreaza pentru Banca Mondiala in domeniul dezvoltarii regionale.

"Nicu piticul" Adina avea patru ani la Revolutie. Tine minte si acum un episod in care trebuia sa recite o poezie si, in loc sa spuna "micul piticul", a spus "Nicu piticul".

"Mi se parea absurd si la acea varsta ca acest ...citeste mai departe despre "Partea adorabila la romanii de care sunt indragostita este ca totul e posibil" pe Ziare.com

#Romania de maine Adina Vintan, #campanie Romania de maine , #Stiri Administratie