Orașul din România rămas fără apă caldă și căldură în pragul iernii. Oficialii au anunțat întreruperea "pe perioadă nedeterminată"

Luni, 24 Octombrie 2022, ora 11:21
677 citiri
Orașul din România rămas fără apă caldă și căldură în pragul iernii. Oficialii au anunțat întreruperea "pe perioadă nedeterminată"
Constănțenii nu vor primi căldură de la 1 noiembrie FOTO Constanța 100%

Constanța rămâne fără apă caldă și căldură pe perioadă nedeterminată, deși iarna este după colț, după ce compania de furnizare a agentului termic, care se află în insolvență, n-a mai putut plăti factura la gaze.

Concret, societatea Electrocentrale Constanța, aflată în insolvență, nu a putut achita gazul folosit pentru termoficare și a fost nevoită să oprească activitatea centralei CET Palas, conform Antena 3.

Astfel, toți cetățenii racordați la sistemul centralizat rămân fără apă caldă și căldură, începând din 1 noiembrie. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Termoficare Constanța, societatea care distribuie agentul termic.

Aceștia spun că s-a ajuns în această situație pentru că Electrocentrale Constanța nu a putut să plătească gazele naturale folosite în prepararea agentului termic și practic s-a oprit producerea acestuia. ...citeste mai departe despre "Orașul din România rămas fără apă caldă și căldură în pragul iernii. Oficialii au anunțat întreruperea "pe perioadă nedeterminată"" pe Ziare.com

#apa calda, #caldura, #Constanta, #termoficare constanta , #Stiri Administratie