Condamnari grele in 2015: Judecatori, politicieni sau oameni de afaceri care au ajuns dupa gratii

Sambata, 26 Decembrie 2015, ora 12:49
1053 citiri
Condamnari grele in 2015: Judecatori, politicieni sau oameni de afaceri care au ajuns dupa gratii
Foto: lemnuncs.com

Instantele din Romania au continuat in 2015 sa aplice condamnari la ani grei de inchisoare pentru fapte de coruptie sau fraude economice, o caracteristica fiind aceea ca tot mai multi inculpati isi recunosc vinovatia pentru a beneficia de clementa judecatorilor.

In anul curent a fost aplicata cea mai mare pedeapsa data in Romania pentru coruptie. Este vorba de Mircea Moldovan, unul dintre judecatorii mituiti de omul de afaceri Dan Adamescu, care a primit 22 de ani de inchisoare.

Printre politicienii condamnati la inchisoare ii amintim pe Monica Iacob-Ridzi, Miron Mitrea, Dan Diaconescu, Cristian Poteras, Stelian Fuia, Gheorghe Bunea Stancu sau Florin Popescu, dar si importanti oameni de afaceri: Ioan Niculae, Ovidiu Tender, Marian Iancu.

Pedepse cu suspendare au primit Liviu Dragnea, Corneliu Dobritoiu sau Serban Bradisteanu.

Lista celor condamnati include fosti ministri, parlamentari, primari, consilieri locali si judeteni, procurori, judecatori, notari, politisti, ...citeste mai departe despre "Condamnari grele in 2015: Judecatori, politicieni sau oameni de afaceri care au ajuns dupa gratii" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#condamnari 2015, #politicieni condamnati 2015 , #Stiri Administratie