Condamnare definitiva pentru Constantin Nicolescu, fostul sef CJ Arges: 7 ani si 8 luni de inchisoare (Video)

Joi, 05 Februarie 2015, ora 12:30
1046 citiri
Condamnare definitiva pentru Constantin Nicolescu, fostul sef CJ Arges: 7 ani si 8 luni de inchisoare (Video)
Foto: Arhiva (Jurnalul National)

Fostul presedinte al Consiliului Judetean (CJ) Arges, Constantin Nicolescu, a fost condamnat, joi, la sapte ani si opt luni de inchisoare, in dosarul privind fraudarea unor fonduri europene.

Decizia Curtii de Apel Bucuresti este definitiva. Magistratii au dispus condamnarea lui Constantin Nicolescu la cinci ani de inchisoare pentru fapte de coruptie, pedeapsa la care s-a adaugat un spor de doi ani si opt luni. Astfel, fostul sef al CJ Arges va executa sapte ani si opt luni de detentie, dupa care, timp de cinci ani, ii vor fi interzise unele drepturi.

Instanta a redus astfel pedeapsa fostului presedinte al CJ Arges, care a fost condamnat in prima instanta, in iulie 2014, la noua ani si jumatate de detentie.

Constantin Nicolescu, condamnat la 9 ani si jumatate de inchisoare

Social-democratul a fost gasit vinovat de fraudarea unor fondurilor Phare, iar prejudiciul in acest caz este de aproximativ un milion de euro.

In aceeasi speta, a fost condamnat si omul de afaceri ...citeste mai departe despre "Condamnare definitiva pentru Constantin Nicolescu, fostul sef CJ Arges: 7 ani si 8 luni de inchisoare (Video)" pe Ziare.com

#Constantin Nicolescu inchisoare, #Constantin Nicolescu condamnat , #Stiri Administratie