Concertul lui Robbie Williams le aduce organizatorilor amenda maxima: Platesc pentru lipsa de respect!

Joi, 23 Iulie 2015, ora 15:34
1243 citiri
Concertul lui Robbie Williams le aduce organizatorilor amenda maxima: Platesc pentru lipsa de respect!
Foto: Twitter/Robbie Williams

Peste 200 de reclamatii au fost inregistrate la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor de la participanti la concertul lui Robbie Williams, ANPC urmand sa-i sanctioneze pe organizatori cu amenda maxima, a declarat joi, presedintele institutiei, Marius Dunca.

Printre principalele aspecte reclamate la ANPC a fost faptul ca spectatorii nu au avut acces la standurile cu bauturi racoritoare.

"Apa le-a fost oprita la intrare, ca la orice concert, dar daca organizatorii stiau ca n-au capacitate sa faca fata la 64.000 de oameni, nu trebuiau sa faca lucrul acesta. E bataie de joc si lipsa de respect pe fata", a spus presedintele Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor.

Robbie Williams, concert incendiar la Bucuresti: Romania, ai fost al naibii de minunata! (Foto&Video)

Marius Dunca a precizat ca, printre aspectele sesizate, s-a numarat si faptul ca ambulantele nu ar fi putut avea acces in cazul unui accident in randul spectatorilor.

Presedintele ANPC ...citeste mai departe despre "Concertul lui Robbie Williams le aduce organizatorilor amenda maxima: Platesc pentru lipsa de respect!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Robbie Williams concert amenda organizatori, #Protectia Consumatorului amenda concert Robbie Williams , #Stiri Administratie