Conacul Bratienilor din Arges, vandut pe OLX de doi italieni cu 35.000 de euro

Joi, 28 Iulie 2016, ora 19:21
1051 citiri
Conacul Bratienilor din Arges, vandut pe OLX de doi italieni cu 35.000 de euro
Foto: Facebook / Conace Tara Romaneasca

Conacul Bratienilor din localitatea argeseana Ratesti, detinut de doi cetateni italieni, si-a gasit cumparator pe OLX, fiind semnat antecontractul intre proprietari si un bucurestean care a oferit 35.000 de euro.

"In primul rand aveti ocazia sa cumparati o poveste. O poveste extraordinara a unei familii de exceptie! O familie adanc impamantenita in istoria neamului romanesc! Conacul ce a apartinut istoricului Gheorghe I.I.C. Bratianu este situat in satul Tigveni, comuna Ratesti, judetul Arges, cu o suprafata de teren de 10.000 mp, opt camere la parter, cladirea nu este locuibila, se afla inventariata in patrimoniul national al Romaniei la clasa B, terenul si casa au documente in regula (...) ", se arata in anuntul postat pe OLX.

Un bucurestean s-a decis sa cumpere conacul, a vazut stadiul in care se afla constructia, s-a inteles cu italienii si astfel s-a semnat si un antecontract de vanzare - cumparare.

"Cumparatorul este un cetatean din Bucuresti, un roman care a avut ...citeste mai departe despre "Conacul Bratienilor din Arges, vandut pe OLX de doi italieni cu 35.000 de euro" pe Ziare.com

#conac Bratieni vandut OLX , #Stiri Administratie