Comisia Juridica: Oprea, denuntat de trei functionari din MAI cu statut de martor protejat

Miercuri, 24 Februarie 2016, ora 14:21
1162 citiri
Comisia Juridica: Oprea, denuntat de trei functionari din MAI cu statut de martor protejat
Foto: Facebook/UNPR Romania

Presedintele UNPR, senatorul Gabriel Oprea, a fost denuntat de trei functionari din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, pe baza denuntului fiind dispusa inceperea urmaririi penale a acestuia pentru abuz in serviciu.

Conform raportului Comisiei juridice a Senatului, publicat pe site, cei trei au folosit pseudonimele "Ionescu Claudiu", "Mihalcea Ionel" si "Manea Victor" si au solicitat si primit acordarea statutului de martor amenintat si protejarea datelor de identificare.

Raportul arata ca, prin ordonantele emise in cauza la 9 ianuarie 2016 si la 8 februarie 2016, s-a dispus inceperea urmaririi penale in cauza, printre altele, cu privire la savarsirea infractiunii de abuz in serviciu si, respectiv, complicitate la savarsirea aceleasi infractiuni.

Cum s-au aparat senatorii Oprea si Tudor de DNA: Nu am cerut eu masina! Am aflat de aventura sotului meu

"Oprea Gabriel, in calitate de ministru de Interne si ordonator de credite, cu ajutorul chestorului principal, Nicolae ...citeste mai departe despre "Comisia Juridica: Oprea, denuntat de trei functionari din MAI cu statut de martor protejat" pe Ziare.com

#Oprea denuntat functionari MAI, #Oprea denunturi, #Oprea DNA , #Stiri Administratie