#Colectiv Toti ranitii internati in Romania, evaluati pentru a fi transferati in strainatate

Vineri, 04 Decembrie 2015, ora 11:43
983 citiri
#Colectiv Toti ranitii internati in Romania, evaluati pentru a fi transferati in strainatate
Foto: Ziare.com

Toti pacientii raniti in incendiul din clubul Colectiv, care se afla internati in spitalele din Romania, vor fi evaluati pentru a fi transferati in spitale din strainatate.

Decizia a fost anuntata vineri dimineata de Ministerul Sanatatii, prin intermediul unui comunicat de presa.

MS transmite ca a solicitat sprijinul Ministerului Afacerilor Externe "pentru ca, prin intermediul misiunilor diplomatice, sa instiinteze spitalele din strainatate acordul autoritatilor romane ca, in conformitate cu recomandarile specialistilor, pacientii cu arsuri sa continue tratamentul de recuperare in unitatile in care sunt internati".

Pe 7 decembrie, o comisie de specialisti se va intruni la Ministerul Sanatatii, iar aceasta "va analiza situatia pacientilor cu arsuri aflati in ingrijirea spitalelor din Romania, in vederea implementarii planului de ingrijire pe termen mediu si lung".

#Colectiv: 31 de raniti sunt internati in spitalele bucurestene - Sase in stare critica si grava

"Acest plan ...citeste mai departe despre "#Colectiv Toti ranitii internati in Romania, evaluati pentru a fi transferati in strainatate" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#raniti Colectiv transferati strainatate, #arsi Colectiv strainatate, #pacienti Colecti strainatate , #Stiri Administratie