#Colectiv Firma care administra clubul si cea de artificii, urmarite penal

Miercuri, 25 Noiembrie 2015, ora 19:33
953 citiri
#Colectiv Firma care administra clubul si cea de artificii, urmarite penal
Foto: Ziare.com

Procurorii Parchetului General au dispus inceperea urmaririi penale fata de SC Club Colectiv SRL, firma care administra clubul Colectiv, si Golden Ideas Fireworks Artists SRL, responsabila cu efectele pirotehnice, pentru savarsirea infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa cu victime multiple.

#Colectiv Kovesi asteapta noile documente de la ISU in legatura cu incendiul de la Colectiv

Daniela Nita, administrator si actionar majoritar al firmei Golden Ideas Fireworks Artists SRL, a fost chemata miercuri la sediul Parchetului General, unde procurorii au anuntat-o ca pe numele ei s-a dispus extinderea urmaririi penale pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa, privind toate victimele.

De asemenea, fata de Viorel Zaharia, pirotehnist la firma Golden Ideas Fireworks Artists SRL, s-a dispus extinderea urmaririi penale pentru ucidere din culpa privind victimele decedate dupa data de 2 noiembrie 2015.

Ciolos, la victimele din #Colectiv: Bani ...citeste mai departe despre "#Colectiv Firma care administra clubul si cea de artificii, urmarite penal" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#incendiu club Colectiv, #firme Colectiv urmarite penal , #Stiri Administratie