Cod rosu si portocaliu de inundatii in mai multe judete

Sambata, 13 Mai 2017, ora 21:13
1046 citiri
Cod rosu si portocaliu de inundatii in mai multe judete
Foto: Arhiva Ziare.com

Dupa ploile din ultimele zile, autoritatile atentioneaza ca urmeaza inundatii.

Astfel, Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor a emis, sambata, mai multe atentionari de tip cod portocaliu si cod rosu de inundatii.

Un cod portocaliu a intrat in vigoare la ora 18:20 si expira duminica la ora 12:00. Acesta vizeaza raurile din bazinele hidrografice: Barlad - bazin superior si afluenti bazin mijlociu si inferior (pentru bazinele hidrografice aferente judetelor: Iasi, Vaslui, Neamt, Bacau si Vrancea).

Cel de-al doilea cod portocaliu e valabil de sambata seara de la ora 19:20 pana duminica la ora 12:00 si vizeaza raurile din bazinul hidrografic Bahlui, judetul Iasi. Hidrologii transmit ca fenomenele se pot produce cu probabilitate si intensitate mai mare pe unele rauri mici din bazinul hidrografic superior al raului Bahlui.

Citeste si Vreme rea in toata tara si cod galben pentru mai multe judete

Codul rosu a intrat in vigoare la ora 18:20 si expira duminica, la ora 06:00. Acesta vizeaza raurile din bazinele hidrografice: Tutova - bazin hidrografic amonte Ac. Cuibul Vulturilor (judetele Bacau si Vaslui). Fenomenele se pot produce cu intensitate mai mare in bazinul hidrografic superior al raului Tutova, in amonte de S.H. Radeni. ...citeste mai departe despre "Cod rosu si portocaliu de inundatii in mai multe judete" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inundatii cod portocaliu, #cod rosu inundatii, #inundatii Bacau Vaslui , #Stiri Administratie