Cod portocaliu de ger in aproape toata tara. In Bucuresti vor fi pana la minus 20 de grade Celsius

Luni, 09 Ianuarie 2017, ora 09:26
924 citiri
Cod portocaliu de ger in aproape toata tara. In Bucuresti vor fi pana la minus 20 de grade Celsius
Foto: Arhiva Ziare.com

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, luni, o atentionare de tip cod portocaliu de ger valabila pentru aproape toata tara, inclusiv pentru Bucuresti. A fost emis si un cod galben de ger valabil pentru cateva judete.

Atentionarile sunt valabile luni si marti. Codul portocaliu vizeaza Oltenia, Muntenia, Dobrogea, Moldova, Transilvania si Maramures. Meteorologii anunta ca gerul se va intensifica, astfel incat minimele vor fi cuprinse, in general, intre -29 si -15 grade, iar maximele intre -15 si -10 grade.

Codul galben este valabil in Crisana si in Banat, unde vremea va fi geroasa indeosebi in cursul noptilor si al diminetilor, cand valorile termice se vor situa frecvent sub -15 grade.

-20 de grade Celsius, in Bucuresti

Reprezentantii ANM au transmis, in cadrul Comandamentului de Iarna de la Primaria Capitalei, ca urmatoarele zile vor fi deosebit de reci.

"Zona ...citeste mai departe despre "Cod portocaliu de ger in aproape toata tara. In Bucuresti vor fi pana la minus 20 de grade Celsius" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cod portocaliu ger Bucuresti, #avertizare cod portocaliu ger, #cod portocaliu ger, #cod galben ger , #Stiri Administratie