Cocos l-a denuntat pe Niculae ca voia sa-i cumpere influenta la nivel politic cu un milion de euro

Joi, 23 Iulie 2015, ora 17:14
1218 citiri
Cocos l-a denuntat pe Niculae ca voia sa-i cumpere influenta la nivel politic cu un milion de euro
Foto: Arhiva Ziare.com

Omul de afaceri Dorin Cocos l-ar fi denuntat la DNA pe omul de afaceri Ioan Niculae ca ar fi vrut sa ii cumpere influenta la nivel administrativ si politic cu un milion de euro si spera la elaborarea unei HG prin care sa fie acordate subventii pentru ingrasaminte din productia interna.

Potrivit unor surse judiciare, care citeaza din actele anchetatorilor DNA din dosarul de evaziune si spalare de bani al lui Ioan Niculae, acesta a fost denuntat de omul de afaceri Dorin Cocos.

In paralel cu urmarirea penala in cauza de evaziune fiscala si spalare de bani "au rezultat si alte aspecte infractionale similare care au fost conexate la acest dosar in care se fac perchezitii la Ioan Niculae", mai spun sursele citate.

Omul de afaceri Ioan Niculae, urmarit de DNA si in inchisoare: Perchezitii intr-un nou dosar (Video)

Astfel, in denuntul formulat, Dorin Cocos a aratat ca, in perioada 2008 - 2009, Ioan Niculae, pentru a obtine subventii necesare derularii activitatii firmei sale, i-a ...citeste mai departe despre "Cocos l-a denuntat pe Niculae ca voia sa-i cumpere influenta la nivel politic cu un milion de euro" pe Ziare.com

#Dorin Cocos denunt Ioan Niculae mita , #Stiri Administratie