Clujenii au o aplicatie unde pot sa faca sesizari catre primarie

Duminica, 26 Martie 2017, ora 14:12
1065 citiri
Clujenii au o aplicatie unde pot sa faca sesizari catre primarie
Foto: Facebook/ Emil Boc

Clujenii au la dispozitie, incepand din aceasta saptamana, o aplicatie pentru telefoane si calculatoare prin intermediul careia pot trimite sesizari primariei. Alicatia se numeste My Cluj.

Anuntul a fost facut chiar de primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc.

"Doresc sa anunt lansarea unei noi aplicatii de sesizari adresata cetatenilor pentru problemele pe care acestia le au. Aplicatia se numeste My Cluj. Este aplicatia primariei pentru sesizari din orasul nostru si poate fi folosita pe toate tipurile de telefoane mobile.

Aplicatia ofera de asemenea, numerele de telefon unde cetatenii pot sa sune direct, telefonul primarului sau Politia Locala. Daca nu doriti sa sunati, puteti face o sesizare folosind o lista lunga de domenii. Daca sesizarea dumneavoastra nu se incadreaza in niciuna dintre acele domenii, puteti inregistra sesizarea la 'Altele'. Pot fi atasate si poze pentru a exemplifica sesizarea.

Aceasta aplicatie poate fi folosita si de pe calculatorul de acasa. Se acceseaza website-ul primariei, in meniul din partea stanga se afla optiunea de sesizari My Cluj si de pe calculator puteti trimite o sesizare. In cateva minute la adresa de e-mail furnizata veti primi o confirmare a inregistrarii sesizarii dumneavoastra.

Raspunsul va fi transmis ulterior la aceiasi adresa se e-mail. In aplicatia de pe telefonul mobil puteti vedea doar raspunsul la sesizarea dumneavoastra, dar de pe calculator puteti vedea toate sesizarile si raspunsurile pentru alti cetateni", a transmis Boc, citat de Clujmanifest.ro.

Edilul a precizat ca termenul de raspuns este de cel mult 30 de zile, asemenea oricarei alte petitii sau cereri scrise catre primarie.

"Avantajul acestei aplicatii este ca, incepand de acum, primaria are un sistem unic de sesizari la care raspunde, potrivi legii si in termenele prevazute de lege, fiind considerata la fel ca orice petitie sau orice cerere facuta in scris la primarie. Termenul de raspuns este de maxim 30 de zile. Clujenii au posibilitatea sa observe stadiul analizei sesizarii", a mentionat Emil Boc.

La putin timp dupa anuntul primarului, deja au fost facute cateva zeci de sesizari, in principal legate de starea drumurilor, parcari, iluminat public si mijloacele de transport in comun.

Aplicatia este gratuita si poate fi descarcata atat pentru telefoanele care folosesc sistemul de operare Android, cat si pentru cele ce folosesc iOS. ...citeste mai departe despre "Clujenii au o aplicatie unde pot sa faca sesizari catre primarie" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Emil Boc aplicatie My Cluj, #Boc aplicatie sesizare primarie, #My Cluj aplicatie sesizari primarie , #Stiri Administratie