Ciorbea si sotia, beneficiari ai amnistiei fiscale date de Guvernul Dancila: Li s-au sters datorii de aproape 270.000 lei

Joi, 03 Octombrie 2019, ora 20:32
802 citiri

Victor Ciorbea si sotia sa, Lacrima, sunt doi dintre beneficiarii amnistiei fiscale date de Guvernul Dancila, celor doi stergandu-li-se aproape 270.000 de lei din datoria pe care o aveau la stat.

Jurnalistii de la Europa Libera scriu ca Victor Ciorbea si sotia lui s-au prezentat la ANAF in urma cu cateva zile, au platit 100.000 de lei valoarea impozitelor restante incepand din 2008, iar restul de datorie le-a fost sters - aproape 270.000 de lei.

Conform sursei citate, Victor Ciorbea nu isi mai platise din 2008 asigurarile de sanatate, iar din 2013 impozitele pe venit, intr-o situatie similara fiind si sotia sa, impreuna cu care are o firma de avocatura.

De altfel, el era unul dintre marii datornici la stat chiar si la momentul in care a fost numit de premierul Victor Ponta la sefia institutiei Avocatul Poporului.

In acel moment, Victor Ciorbea avea datorii de peste un milion de euro la o banca pentru o casa din Floreasca.

Citeste mai multe despre:

Ciorbea, datorii de 1,5 milioane de euro: Sigur ca banca ne-ar putea lua casa, dar...Si Ciorbea are datorii la Fisc: Eu si sotia facem eforturi deosebite ca sa le achitam

Dupa numirea sa in functie, Ciorbea s-a comportat ca un aliat fidel al PSD, refuzand sa atace la Curtea Constitutionala ordonante controversate adoptate de guvernele PSD-ALDE care l-a sustinut in functie.

In acelasi timp, Victor Ciorbea a avut castiguri foarte mari de la stat, sub forma de salariu si pensie.

Parlamentul a decis: Ciorbea va beneficia de pensie similara CCR si o va putea cumula cu salariulNicio speranta de la Ciorbea: In ziua cand i s-a aprobat pensia speciala, a decis sa-si ia cu el in concediu atributia de a sesiza CCR ...citeste mai departe despre "Ciorbea si sotia, beneficiari ai amnistiei fiscale date de Guvernul Dancila: Li s-au sters datorii de aproape 270.000 lei" pe Ziare.com

#Ciorbea aministie fiscala, #Ciorbea sotie casa avocatura, #Ciorbea datorii ANAF , #Stiri Administratie