Ciolos: Ordonanta privind interceptarile, o solutie de moment. Vedem apoi daca sunt solutii mai bune

Vineri, 11 Martie 2016, ora 10:52
1069 citiri
Ciolos: Ordonanta privind interceptarile, o solutie de moment. Vedem apoi daca sunt solutii mai bune
Foto: Digi 24 Tv

Premierul Dacian Ciolos a declarat, vineri, ca Ordonanta de Urgenta pe tema interceptarilor, care urmeaza sa fie aprobata in sedinta speciala de Guvern de vineri, este solutia de moment, fiind important sa nu existe un vid legislativ din acest punct de vedere.

"Este solutia de moment cel putin, e important sa nu existe un vid legislativ din punctul asta de vedere. Deci, e solutia de moment si pe urma avem timp, vedem daca sunt alte solutii mai bune, dar important este sa nu se intrerupa procesul de cercetare", declarat, vineri, premierul Dacian Ciolos, la Ministerul Finantelor unde participa la prezentarea proiectului "Transparenta Bugetara", potrivit News.ro.

Fara interceptari SRI in dosare penale: Din Israel, Iohannis convoaca de urgenta CSATMinistrul Justitiei, masuri dupa decizia CCR pe interceptari: Vineri seara, dupa CSAT, adoptam ordonanta de urgentaCum vor fi facute interceptarile dupa decizia CCR. Proiectul Ordonantei de ...citeste mai departe despre "Ciolos: Ordonanta privind interceptarile, o solutie de moment. Vedem apoi daca sunt solutii mai bune" pe Ziare.com

#interceptari SRI CCR, #ordonanta interceptari SRI , #Stiri Administratie