Ciolos merge in Germania, Iohannis se intalneste cu Merkel

Duminica, 28 August 2016, ora 11:34
912 citiri
Ciolos merge in Germania, Iohannis se intalneste cu Merkel
Foto: Facebook/Dacian Ciolos

Premierul Dacian Ciolos a declarat, duminica dimineata, ca va merge saptamana viitoare in Germania, in trei landuri, unde va avea intalniri in care vor fi abordate teme economice. Tot el a anuntat ca si presedintele Klaus Iohannis se va intalni in perioada urmatoare cu cancelarul german Angela Merkel.

Dacian Ciolos a anuntat la Radio Romania Actualitati ca, saptamana viitoare, in Germania, va avea mai multe intalniri cu profil economic, cu companii germane care au investit deja in Romania si care urmeaza sa investeasca.

Astfel, premierul a spus ca va merge in landul Bavaria, in landul Brandenburg si in landul Nord-Westfalia.

"Relatia noastra cu Germania continua, si continua in mod dinamic, nu doar la nivel politic, ci si la nivel economic", a mai spus Ciolos.

Premierul a vorbit si despre axa Bucuresti-Varsovia, pe care doreste sa o realizeze, aratand ca nu este doar o contrapondere la vechea Europa, ci se doreste o modalitate de a echilibra lucrurile in UE, fara a adanci ...citeste mai departe despre "Ciolos merge in Germania, Iohannis se intalneste cu Merkel" pe Ziare.com

#Dacian Ciolos Germania septembrie, #Ciolos Germania discutii economie, #Iohannis intalnire Merkel , #Stiri Administratie