Ciocolata regala, lansata pe acorduri de Bach la Palatul Elisabeta - ce nume va purta

Luni, 06 Aprilie 2015, ora 20:44
1211 citiri
Ciocolata regala, lansata pe acorduri de Bach la Palatul Elisabeta - ce nume va purta
Foto: Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

Primele produse din ciocolata romanesti cu nume regal au fost lansate luni, la Palatul Elisabeta din Bucuresti, in prezenta principesei Margareta si a principelui Radu, evenimentul de prezentare avand loc pe acorduri de Johann Sebastian Bach.

Luni, la Palatul Elisabeta a avut loc evenimentul de prezentare a primelor produse din ciocolata romanesti cu nume regal. Noua gama de ciocolata - "Kandia Regal" - include trei sortimente: ciocolata cu lapte "Alteta Sa Regala Principesa Margareta", ciocolata amaruie "Alteta Sa Regala Principele Radu", cu 55% cacao, precum si ciocolata amaruie "Castelul Peles", cu 75% cacao.

La eveniment au participat principesa Margareta, principele Radu, Mihai Georgescu, managing director Kandia Dulce, tineri si varstnici, beneficiari ai Centrului Comunitar "Generatii" al Fundatiei "Principesa Margareta a Romaniei", precum si reprezentanti ai mediului de afaceri.

"Suntem in ultimele zile inaintea Pastelui, un timp al rugaciunii, dar si al valorilor etern ...citeste mai departe despre "Ciocolata regala, lansata pe acorduri de Bach la Palatul Elisabeta - ce nume va purta" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#principesa margareta ciocolata lapte, #principele radu ciocolata amaruie, #Familia Regala Ciocolata Kandia , #Stiri Administratie