Cine s-a oferit sa imprumute denuntatorilor banii de mita pentru Oprescu

Luni, 07 Septembrie 2015, ora 22:17
1470 citiri
Cine s-a oferit sa imprumute denuntatorilor banii de mita pentru Oprescu
Foto: Ziare.com

Bogdan Popa, director al Administratiei Cimitirelor si Crematoriilor Umane, s-a oferit sa ii imprumute pe denuntatori cu suma de bani pe care urmau sa i-o dea ca mita lui Sorin Oprescu, potrivit referatului prin care DNA a cerut, luni, arestarea preventiva a cinci persoane in dosarul de coruptie al primarului general al Capitalei.

Bogdan Popa, arestat la domiciliu in acelasi dosar pentru mai multe infractiuni de luare si dare de mita, spalare de bani si trafic de influenta, a facut oferta in cadrul unei intalniri din data de 19 august.

Sorin Oprescu, dupa gratii - Drumul de la flagrant delict la arest

"Pe parcursul aceleiasi intalniri, Popa Bogdan Cornel a insistat si el asupra importantei ca vineri, cel tarziu in acest week-end, denuntatorii sa achite macar o parte din mita datorata lui Oprescu Sorin Mircea.

Oferta lui Popa Bogdan Cornel, nesolicitata, de a imprumuta el denuntatorii cu bani, daca acestia nu pot face rost de bani pana la finalul saptamanii, pentru a plati ...citeste mai departe despre "Cine s-a oferit sa imprumute denuntatorilor banii de mita pentru Oprescu" pe Ziare.com

#sef administratie cimitire mita Oprescu, #Oprescu flagrant mita, #Oprescu arestat preventiv, #Sorin Oprescu DNA , #Stiri Administratie