Cine plateste lucrarile de refacere la autostrada Sibiu-Orastie

Marti, 20 Octombrie 2015, ora 13:34
1006 citiri
Cine plateste lucrarile de refacere la autostrada Sibiu-Orastie
Foto: Arhiva Digi24

Ministrul Transporturilor, Iulian Matache, a declarat, marti, ca situatia creata la autostrada Sibiu-Orastie a fost determinata de un cumul de probleme, iar costurile aferente remedierii lor vor fi suportate de catre constructorul italian care a executat lucrarea.

"Acolo a fost un cumul de probleme care pornesc de la proiectare, deci, lipsa studiilor geologice, un cumul. Se va face pe banii lor (reparatia - n.red.). Ieri (luni - n.red.) am avut o discutie cu ei, am convocat si conducerea mare a firmei din Italia. Le-am spus foarte clar ca tot ce se reface, se reface pe banii lor", a afirmat ministrul Transporturilor, la inceputul sedintei de Guvern, solicitat de premier sa prezinte situatia cu privire autostrada Sibiu-Orastie.

Portiuni din autostrada Sibiu-Orastie, demolate pe ambele cai de rulare (Video)

Prim-ministrul l-a intrebat pe ministru daca lucrarile privind noul pod rutier de la Agigea, care face legatura intre DN39 si A4, au fost finalizate si i-a cerut sa prezinte ...citeste mai departe despre "Cine plateste lucrarile de refacere la autostrada Sibiu-Orastie" pe Ziare.com

#autostrada Sibiu Orastie, #lucrari Sibiu Orastie , #Stiri Administratie