Cine e cel mai mare jucator pe piata dezinfectantilor din Romania (Infografice)

Vineri, 27 Mai 2016, ora 16:58
2821 citiri
Cine e cel mai mare jucator pe piata dezinfectantilor din Romania (Infografice)
Foto: Pexels

In urma uriasului scandal legat de dezinfectanti diluati, Ministerul Sanatatii a publicat lista cu toate contractele pentru biocide incheiate de spitale, anul trecut. Pozitia de lider pe piata dezinfectantilor din Romania e inca dezbatuta intens in presa si pe retelele sociale, iar lupta pentru primul loc se duce intre Hexi Pharma si Al Carina, o firma din Ploiesti.

Potrivit documentului, Hexi Pharma a semnat cele mai multe contracte, peste 600, dintre care doar opt cu licitatie deschisa. De pe alta parte, o firma din Ploiesti, Al Carina, a semnat un singur contract care are o valoare mai mare decat toate cele 600 de contracte ale Hexi la un loc.

Dan Cruceanu, administratorul firmei Al Carina, a declarat pentru Ziare.com ca, pana in momentul de fata, a incasat doar 144.000 de lei de pe urma livrarii de substante dezinfectante.

Asadar, cine e cel mai mare jucator pe piata dezinfectantilor din Romania? Pornind de la datele furnizate de Ministerul Sanatatii, Ziare.com a intocmit ...citeste mai departe despre "Cine e cel mai mare jucator pe piata dezinfectantilor din Romania (Infografice)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#contracte biocide lider piata, #contracte dezinfectanti 2015 , #Stiri Administratie