Chef Adrian Hadean acuza Ministerul Economiei ca i-a lasat pe producatori fara stand la Paris UPDATE

Marti, 18 Octombrie 2016, ora 16:27
1125 citiri
Chef Adrian Hadean acuza Ministerul Economiei ca i-a lasat pe producatori fara stand la Paris UPDATE
Foto: Arhiva Ziare.com

Producatorii romani acuza Ministerul Economiei, care ar fi trebuit sa se ocupe de participarea lor la Targul alimentar de la Paris, ca i-a lasat fara stand.

Desi producatorii au platit ministerului pentru prezenta la targ, cand au ajuns in capitala Frantei au constatat ca nu aveau amenajat niciun stand, arata B1 TV.

Peste 40 de producatori autohtoni au vrut sa-si promoveze alimentele la Targul de la Paris, iar pestru asta au platit Ministerului Economiei cate 1.500 de euro. Institutia ar fi trebuit sa plateasca o firma care sa se ocupe de toata organizarea, insa nu s-a intamplat asa.

"Organizarea acestui targ sau pavilion romanesc ar fi trebuit sa fie in sarcina unei firme. O firma care a participat la o licitatie drept unica firma si care a castiagat. Atata doar ca de la Ministerul Economiei nu a fost nimeni la celalalt capat sa si plateasca pentru ce s-a angajat firma asta ca face.

O firma care a ajuns aici, la Paris, cu marfa in camion, a stat cu ea doua zile in parcare ...citeste mai departe despre "Chef Adrian Hadean acuza Ministerul Economiei ca i-a lasat pe producatori fara stand la Paris UPDATE" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#producatori romani stand Paris, #Adrian Hadean targ Paris , #Stiri Administratie