Ce decizie a luat CFR, dupa reclamatiile din vara. Investitia este "imensa"

Duminica, 27 Septembrie 2015, ora 15:51
1365 citiri
Ce decizie a luat CFR, dupa reclamatiile din vara. Investitia este "imensa"
Foto: Arhiva Ziare.com

CFR Calatori are in pregatire un amplu program de dotare a trenurilor cu aer conditionat, in baza unui ordin de ministru care prevede ca, pana in 2017, climatizarea sa fie asigurata in toate garniturile, inclusiv in cele de tip Regio, a declarat directorul general al companiei, Iosif Szentes.

"Pe perioada de vara, au fost foarte multe reclamatii referitoare la aerul conditionat (in trenuri - n. red.), foarte multe probleme. Majoritatea problemelor s-a rezolvat in timpul parcursului, insa unele chiar nu au putut fi rezolvate, iar in aceste situatii s-au luat masuri de a muta calatorii in alte vagoane, pe locurile ramase libere, unde clima functiona corespunzator.

Sa speram ca aceste deficiente nu vor mai aparea. Acum avem si fonduri alocate pentru a realiza licitatii numai pentru clima si trebuie sa mai tinem cont de un lucru care ne preseaza: din 2017 trebuie sa avem toate vagoanele, inclusiv trenurile Regio, cu clima in functiune. Este un ordin al ministrului, 723 din 2015, care ...citeste mai departe despre "Ce decizie a luat CFR, dupa reclamatiile din vara. Investitia este "imensa"" pe Ziare.com

#trenuri aer conditionat, #CFR aer conditionat, #investitie CFR , #Stiri Administratie