CFR baga mai multe trenuri de 1 Decembrie. Spre Valea Prahovei biletele vor fi mai scumpe

Miercuri, 29 Noiembrie 2017, ora 17:21
1126 citiri
CFR baga mai multe trenuri de 1 Decembrie. Spre Valea Prahovei biletele vor fi mai scumpe
Foto: Facebook/ CFR Calatori

Numarul de trenuri care circula spre destinatii de interes pentru turisti in aceasta minivacanta de 1 Decembrie va fi suplimentat.

Vanzarea biletelor fara loc va fi limitata, pentru a se evita supra-aglomerarea vagoanelor, a anuntat CFR Calatori, intr-un comunicat de presa transmis, miercuri, AGERPRES.

Astfel, fata de graficele zilnice de circulatie, in perioada urmatoare vor fi suplimentate trenurile catre destinatii, precum: Alba Iulia, Iasi, Timisoara, Satu Mare, Cluj-Napoca, Galati, dar si spre destinatiile turistice de pe Valea Prahovei, Vatra Dornei, Petrosani etc.

Potrivit sursei citate, tot in minivacanta de 1 Decembrie va fi suplimentat si personalul feroviar in marile gari, la casele de bilete, pentru fluidizarea vanzarilor de bilete.

De asemenea, vanzarea biletelor fara loc va fi limitata, astfel incat sa se evite supra-aglomerarea vagoanelor.

In plus, trenurile Regio care circula pe Valea Prahovei au regim de rezervare obligatoriu, tariful de rezervare a locului fiind de un leu.

Pe de alta parte, compania de transport feroviar precizeaza ca agentiile de voiaj CFR din centrele comerciale Titan, Carrefour Colentina si Iulius Mall vor fi deschise conform programului de lucru al acestor magazine, iar restul agentiilor, in zilele 30 noiembrie si 1 decembrie 2017, vor fi inchise. ...citeste mai departe despre "CFR baga mai multe trenuri de 1 Decembrie. Spre Valea Prahovei biletele vor fi mai scumpe" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#CFR Calatori suplimentare trenuri, #CFR trenuri 1 decembrie, #CFR minivacanta 1 decembrie trenuri , #Stiri Administratie