Presedintele PLUS Dolj: "Este foarte probabil ca Cezar Dragoescu sa fie desemnat viceprimar al Craiovei". USR-istul este acuzat de rasism, homofobie si limbaj suburban

Luni, 26 Octombrie 2020, ora 15:43
501 citiri
Presedintele PLUS Dolj: "Este foarte probabil ca Cezar Dragoescu sa fie desemnat viceprimar al Craiovei". USR-istul este acuzat de rasism, homofobie si limbaj suburban
FOTO: Facebook/Cezar Dragoescu

Presedintele PLUS Dolj, Gabriel Paunica, a declarat luni, 26 octombrie, ca cel mai probabil persoana desemnat de Alianta USR-PLUS sa ocupe una din cele doua functii de viceprimar al Craiovei va fi Cezar Dragoescu, membru fondator al USR Dolj, desi conducerea filialei judetene a USR a decis sa il sustina politic pentru aceasta functie pe Eduard Circeag.

"In conferinta de presa organizata imediat dupa alegerile din 27 septembrie, noi (n.red.: Alianta USR-PLUS) l-am anuntat pe domnul Dragoescu, intrucat avea majoritatea sustinerii consilierilor USR-PLUS (din cei cinci consilieri alesi in CL Craiova, USR are patru, iar PLUS are unu). Atunci a fost o propunere, efectiv, pentru ca la acel moment nu stiam de acuzatiile la adresa domnului Dragoescu.

Ulterior, cele doua birouri judetene au luat fiecare cate o decizie. Biroul USR Dolj a decis sa il sustina politic pentru functia asta pe Eduard Circeag, pe care noi, cei de la PLUS, il consideram complet nepotrivit, dat fiind ca e foarte tanar. Propunerea noastra a fost singurul consilier PLUS, domnul Lucian Sauleanu (n.red.: candidatul USR-PLUS la functia de primar al Craiovei). Numai ca deciziile in alianta se iau cu unanimitate. Neexistand unanimitate, s-a ajuns la birourile nationale. Si biroul national USR a luat decizia, in sedinta biroului din acest weekend, sa il sustina pentru functia de viceprimar pe domnul Dragoescu, dar este nevoie si de o discutie cu Biroul National PLUS", a declarat presedintele PLUS Dolj, citat de Agerpres.

Acesta a mai afirmat ca Dragoescu este membru fondat al USR Dolj si nu intelege cum de a fost bun atata timp pentru organizatia din care face parte, iar acum "este persona non grata".

"Nu inteleg cum de dl.Dragoescu a fost bun atatia ani pentru USR Dolj, iar brusc este persona non grata. Problema a fost intotdeauna la USR. Din cei cinci cinci consilieri municipali alesi in Alianta USR PLUS, doar dl.Sauleanu este membru PLUS. Din informatiile pe care eu le detin in acest moment, este foarte probabil ac dl.Cezar Dragoescu sa fie desemnat viceprimar al Craiovei. Nu este o chestie care tine de PLUS, iar afirmatiile dlui Prisnel (n.red.: Adrian Prisnel, presedintele USR Dolj) cum ca dl.Dragoescu ar fi fost propunerea mea personala sunt pure fabulatii si minciuni. Mai mult, Paunica nu are cum sa influenteze Biroul National USR sub nicio forma, nici daca as vrea. Decizia probabil ca se va transa astazi", a mai spus Paunica.

Presedintele USR Dolj, deputatul Adrian-Claudiu Pris ...citeste mai departe despre "Presedintele PLUS Dolj: "Este foarte probabil ca Cezar Dragoescu sa fie desemnat viceprimar al Craiovei". USR-istul este acuzat de rasism, homofobie si limbaj suburban" pe Ziare.com

#Cezar Dragoescu, #Cezar Dragoescu usr, #Cezar Dragoescu plus, #Cezar Dragoescu craiova , #Stiri Administratie