Celebrul politist Godina, probleme cu sefii dupa ce i-a luat permisul unui sofer cu pile: Nu sunt dobitoc!

Marti, 16 Februarie 2016, ora 09:48
1244 citiri
Celebrul politist Godina, probleme cu sefii dupa ce i-a luat permisul unui sofer cu pile: Nu sunt dobitoc!
Foto: Facebook/Marian Godina

Marian Godina, politistul brasovean care a devenit cunoscut pentru povestirile sale amuzante din timpul serviciului, a dezvaluit ca are probleme cu sefii pentru ca i-a retinut permisul auto unui sofer insotit de o doamna cu functie in oras.

Agentul rutier povesteste de ce l-a oprit pe sofer si cum a incercat femeia, aflata pe scaunul din dreapta, sa scape de sanctiune folosindu-se de functia sa.

"Am fost de serviciu pe 8 februarie 2016, adica saptamana trecuta, si am oprit o masina al carei sofer nu a acordat prioritate unui pieton, care a trebuit sa se opreasca pentru a nu fi lovit.

M-am prezentat, i-am cerut actele soferului si i-am spus ca i se va retine permisul. In timp ce ma duceam spre masina politiei, de pe locul din dreapta fata a masinii oprite a coborat o doamna care a venit la mine si mi-a zis: - Stati ca nu e chiar asa, stati sa negociem ca eu sunt directoarea de la Crucea Rosie Brasov si colaborez cu sefii tai", a scris pe Facebook Marian Godina.

Povestirile ...citeste mai departe despre "Celebrul politist Godina, probleme cu sefii dupa ce i-a luat permisul unui sofer cu pile: Nu sunt dobitoc!" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Marian Godina sefi permis, #Marian Godina retinut permis , #Stiri Administratie