Cei patru judecatori de la TB acuzati de fapte de coruptie au fost retinuti

Marti, 20 Mai 2014, ora 09:02
1185 citiri
Cei patru judecatori de la TB acuzati de fapte de coruptie au fost retinuti

Cei patru judecatori de la Tribunalul Bucuresti (TB) acuzati ca au cerut si primit bani si bunuri in schimbul unor servicii legate de anumite dosare de insolventa au fost retinuti, in noaptea de luni spre marti, dupa ce Sectia pentru judecatori a CSM a dat aviz pentru masuri preventive in cazul lor.

Ion Stanciu, Elena Roventa, Ciprian Sorin Viziru si Mircea Moldovan au petrecut noaptea in arest, iar marti vor fi prezentati Curtii de Apel Bucuresti, cu propunerea de arestare preventiva.

Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca dosarul judecatorilor a fost deschis in urma mai multor denunturi, unul dintre acestea fiind formulat de un lichidator judiciar.

Aceleasi surse spun ca, pe parcursul anchetei, in cauza au fost infiltrati cinci investigatori sub acoperire si au fost facute numeroase inregistrari ambientale ce dovedesc acuzatiile aduse celor patru.

DNA: Cei ...citeste mai departe despre "Cei patru judecatori de la TB acuzati de fapte de coruptie au fost retinuti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#magistrati retinuti, #magistrati Tribunal Bucuresti retinuti, #judecatori Tribunal Bucuresti retinuti , #Stiri Administratie