Ce vrea, de fapt, Ghita? Marele scop

Luni, 16 Ianuarie 2017, ora 09:04
1054 citiri
Ce vrea, de fapt, Ghita? Marele scop

Celor care inca nu vad ce legatura poate exista intre dementa declansata de Ghita si anticoruptie, celor care se indoiesc de faptul ca ea a fost declansata tocmai pentru a opri anticoruptia si efectele ei, le recomand cu incredere zicerea Elenei Udrea:

"Demiterea lui Coldea este inceputul. Trebuie sa urmeze repararea abuzurilor comise de sistemul represiv construit de acest om si cei de langa el, care au facut mai mult rau tarii decat oricare politician de dupa Revolutie".

Da, scopul intregii povesti, nu am nicio indoiala, nici macar nu este o razbunare impotriva generalului Coldea. Scopul, singurul pe care il poate avea un inculpat in patru dosare, ajuns la propriu in pragul puscariei, ca Sebastian Ghita, si al tuturor celor iesiti acum furibund la atac, Bica, Udrea, Mitica Dragomir etc, nu poate fi decat sa scape. Asa cum scopul unui bolnav grav nu poate fi decat sa nu moara.

Cum?

Printr-un amestec de minciuni (a adus Ghita vreo dovada concreta, palpabila a prieteniei cu... citeste mai departe despre "Ce vrea, de fapt, Ghita? Marele scop" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Sebastian Ghita fugar, #Coldea SRI DNA, #PSD amnistie gratiere , #Stiri Administratie