Ce se mai intampla cu metroul spre aeroport si cum a fost ales traseul

Luni, 21 Iulie 2014, ora 16:23
1320 citiri
Ce se mai intampla cu metroul spre aeroport si cum a fost ales traseul
Foto: Metrorex

Magistrala de metrou care leaga Gara de Nord de Aeroportul Otopeni este asteptata cu nerabdare de toti cei care calatoresc spre sau dinspre Capitala cu avionul, insa mai avem de asteptat pana cand proiectul va fi finalizat.

Momentan, drumul din Bucuresti catre Aeroportul Henri Coanda este destul de anevoios, majoritatea calatorilor fiind nevoiti sa aleaga dintre doua variante proaste pentru un oras aglomerat: masina sau autobuzul.

Astfel, solutia salvatoare este Magistrala 6 Gara de Nord - Otopeni, un proiect de un miliard de euro fara TVA, dupa cum a precizat directorul Metrorex, Aurel Radu, pentru Ziare.com.

Metrorex va plati un miliard euro pentru lucrarile la Magistrala 6

Acesta a vorbit despre stadiul in care se afla proiectul, magistrala fiind construita de la statia 1 Mai, situata pe Magistrala 4 Gara de Nord - Parc Bazilescu.

"Lucrarile pentru Magistrala 6: 1 Mai - Otopeni se afla in stadiu de avizare a Proiectului Tehnic Preliminar si intocmire a Documentatiei ...citeste mai departe despre "Ce se mai intampla cu metroul spre aeroport si cum a fost ales traseul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#metrou aeroport, #metrou Gara Nord Otopeni, #Magistrala 6 metrou, #metrou aeroport finalizare , #Stiri Administratie