Ce ne mai pregateste Oprescu: Plimbari cu vaporasul electric pe 3 lacuri din Bucuresti

Vineri, 21 August 2015, ora 17:16
1332 citiri
Ce ne mai pregateste Oprescu: Plimbari cu vaporasul electric pe 3 lacuri din Bucuresti
Foto: Arhiva Ziare.com

Un vaporas electric va face un circuit pe lacurile Herastrau, Floreasca si Tei, de anul viitor, dupa ce va fi finalizat proiectul de amenajare a unui traseu turistic in zona Floreasca - Tei, a anuntat, vineri, primarul Capitalei Sorin Oprescu.

Proiectul "Amenajare circuit turistic pe lacurile Floreasca-Tei si zonele adiacente" a inceput in urma cu opt luni. Noul traseu turistic va putea fi parcurs cu bicicleta, pietonal si nautic.

Municipalitatea intentioneaza sa cumpere un vaporas electric, care va circula pe cele trei lacuri, prin doua ecluze. Astfel, va fi extinsa zona de navigatie de agrement, limitata in prezent la Lacul Herastrau.

Plimbari cu vaporasul pe lacurile Herastrau si Floreasca

De-a lungul circuitului turistic, vor fi amenajate piste de biciclete cu o lungime de 4.410 metri liniari, un loc de joaca pentru copii cu o suprafata de 832 mp, o sala multifunctionala cu o suprafata de 260 mp si o capacitate de 360 de persoane, cinci platforme pentru activitati ...citeste mai departe despre "Ce ne mai pregateste Oprescu: Plimbari cu vaporasul electric pe 3 lacuri din Bucuresti" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vaporas lac Herastrau, #vaporas electric Floreasca, #vaporas electric Tei , #Stiri Administratie