Ce le-a scris fostul sef al FBI angajatilor dupa ce a fost demis de Trump

Joi, 11 Mai 2017, ora 09:21
1273 citiri
Ce le-a scris fostul sef al FBI angajatilor dupa ce a fost demis de Trump
Foto:Facebook/FBI

Fostul director FBI James Comey, demis marti de presedintele american Donald Trump, a trimis miercuri o scrisoare unor membri ai personalului politiei federale, prieteni si agenti.

"Am crezut mult timp ca un presedinte poate sa dea afara un director FBI din orice motiv sau fara vreun motiv. Nu am sa pierd timp cu privire la decizie sau la modul in care a fost executata. Sper ca nici voi. E trecut, iar eu voi fi bine, desi imi veti lipsi si voi si misiunea profund", scrie Comey.

"V-am spus inainte ca, in perioade de turbulente, poporul american trebuie sa vada FBI-ul ca pe o stanca de competenta, cinste si independenta. Ceea ce face plecarea din FBI grea este natura si calitatea oamenilor sai care, impreuna, fac din el o stanca pentru America", continua fostul directorul al Biroului Federal de Investigatii.

"Este foarte greu sa parasesti un grup de oameni care sunt angajati numai sa faca ceea ce este corect. Sper ca veti continua sa traiti valorile noastre, misiunea de a proteja poporul american si respectarea Constitutiei", adauga el.

"Daca veti face asta si voi veti fi tristi atunci cand veti pleca, iar poporul american va fi mai sigur", spune fostul sef al FBI.

"Sa lucrez impreuna cu voi a fost una dintre cele mai mari bucurii ale vietii mele. Va multumesc pentru acest dar", conchide el si semneaza Jim Comey.

Prima reactie a Kremlinului dupa demiterea sefului FBI

Demiterea directorului FBI, inceputul sfarsitului pentru Donald Trump?

Ce transmite Casa Alba dupa demiterea directorului FBI: E timpul sa mergem mai departe. Devine absurd ...citeste mai departe despre "Ce le-a scris fostul sef al FBI angajatilor dupa ce a fost demis de Trump" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#James Comey demis, #James Comey fost director FBI , #Stiri Administratie