Ce au scris Dorin si Alin Cocos in denuntul la DNA - bani plimbati cu sacosele, cum se imparteau milioanele

Marti, 03 Martie 2015, ora 18:58
1135 citiri
Ce au scris Dorin si Alin Cocos in denuntul la DNA - bani plimbati cu sacosele, cum se imparteau milioanele
Foto: Arhiva/ Digi 24

Omul de afaceri Dorin Cocos ar fi scris in denuntul facut la DNA ca a primit 4,8 milioane de euro de la Gheorghe Stelian, pentru rezolvarea unui dosar la ANRP.

"Domnul Gheorghe Stelian mi-a adus in transe suma de 4,8 milioane de euro pentru a-i facilita obtinerea despagubirilor in dosarul numitilor Ion Anton si Nae Nicolae. Vorbisem anterior cu Diacomatu Sergiu Ionut pentru rezolvarea favorabila a cererii de despagubire si el mi-a confirmat ca se poate rezolva contra sumei de 2,5 milioane de euro", a scris in denunt fostul sot al Elenei Udrea, potrivit unui document obtinut de Romania Tv.

Acesta a sustinut ca, dupa rezolvarea favorabila a cererii de despagubire, Diacomatu a venit la el la Euro Hotels si i-a dat suma de 2,5 milioane de euro, "suma primita de la Gheorghe Stelian pentru acest scop".

Dorin Cocos mai relateaza cum Crinuta Dumitrean, fosta sefa ANRP, a primit 800.000 de dolari, "printr-un sofer intr-o mapa albastra", in timp ce fostul sot al Elenei Udrea a oprit ...citeste mai departe despre "Ce au scris Dorin si Alin Cocos in denuntul la DNA - bani plimbati cu sacosele, cum se imparteau milioanele" pe Ziare.com

#Dorin Cocos denunt, #Alin Cocos denunt, #Dorin Cocos ANRP, #Dorin Cocos Bica 2 , #Stiri Administratie