Ce acte sunt necesare in cazul unui deces si cum te poate ajuta o firma de pompe funebre

Joi, 25 Iunie 2020, ora 18:53
546 citiri
Ce acte sunt necesare in cazul unui deces si cum te poate ajuta o firma de pompe funebre
Momentul despartirii de persoana draga e mereu unul dificil

Pierderea unei persoane dragi nu este niciodata un moment usor de depasit, insa face parte din viata si oamenii trebuie sa isi adune toate puterile si sa se ingrijeasca de faptul ca defunctul trece in cealalta lume fiind respectate toate traditiile in acest sens. Este foarte dificil ca mostenitorii, sotia sau sotul, copiii sau fratii sa se descurce singuri in aceste momente grele, de aceea o firma de servicii funerare reprezinta solutia salvatoare in momente de cumpana.

Avantajele unei firme de pompe funebre

Firmele de pompe funebre sunt infiintate special pentru a oferi rudelor indoliate o varietate de servicii pentru inmormantari si pentru a ajuta familiile in alegerile pe care le fac. Exista numeroase bunuri vandute si servicii oferite de o casa de pompe funebre, insa nu toate pot fi necesare sau pe placul familiei celor raposati.

Asadar, firma de servicii funerare poate ajuta rudele defunctilor cu:

* Recuperarea trupului si imbalsamarea. Specialistii vor ridica trupul din locul decesului si il vor transporta catre casa funerara;

* Pregatirea trupului si manipularea acestuia. Personalul funerar va pregati trupul cu maxim respect si demnitate pentru inmormantare, inclusiv coafura, machiajul, imbracarea trupului si plasarea in sicriu;

* Prelucrarea documentelor necesare inmormantarii. Specialistii firmei de servicii funerare se ocupa de documentatie, care se va dovedi coplesitoare pentru membrii familiei indurerate.

* Asigurarea serviciilor si bunurilor necesare pentru care membrii familiei opteaza. Specialistii vor oferi numai serviciile care pot ajuta familia indurerata sa faca alegerile potrivite, nu vor incerca sa "incarce" intr-un fel procedeul de inmormantare si nici sa influenteze alegerile membrilor familiei pentru avantaje financiare.

Ce acte sunt necesare pentru un deces

Pe langa toate lucrurile coplesitoare pe care familia defunctului trebuie sa le rezolve, intervine si documentatia necesara pentru deces. Din fericire, reprezentantii firmei de pompe funebre ii ajuta pe membrii familiei si in acest sens si le permite acestora sa depaseasca mai bine momentul fara a se lovi de toate necesitatile birocratice.

Actele si documentatia necesara decesului nu trebuie sa aiba un impact foarte mare asupra membrilor familiei care sunt si asa destul de tristi. Este vorba despre certificatul de deces, care poate fi eliberat catre orice membru al familiei si catre orice persoana indreptatita sa il obtina.

De asemenea, actul dov ...citeste mai departe despre "Ce acte sunt necesare in cazul unui deces si cum te poate ajuta o firma de pompe funebre" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#servicii speciale, #pompe funbre, #acte, #primarie , #Stiri Administratie