Cautiune record pentru Sebastian Ghita: 13 milioane de euro

Joi, 31 Martie 2016, ora 16:21
1446 citiri
Cautiune record pentru Sebastian Ghita: 13 milioane de euro
Foto: Arhiva Ziare.com

Procurorii DNA au instituit o cautiune record in noul dosar de coruptie al deputatului Sebastian Ghita, in valoare de 13 milioane de euro.

Parlamentarul s-a prezentat joi la DNA Ploiesti pentru a-i fi adus la cunostinta faptul ca va fi cercetat sub control judiciar si ca anchetatorii au stabilit valoarea cautiunii la 13 milioane de euro. Urmeaza ca Sebastian Ghita sa depuna un punct de vedere, transmit televiziunile de stiri. Deputatul are la dispozitie zece zile sa depuna banii.

Pana acum, cea mai mare cautiune stabilita de DNA era cea din dosarul lui Dan Adamescu, proprietarul Astra Asigurari, de aproape noua milioane de euro.

Cu ce a platit Dan Adamescu cautiunea de 40 de milioane de lei

Camera Deputatilor a respins, miercuri, solicitarea DNA de incuviintare a retinerii si arestarii lui Sebastian Ghita, care, inainte de votul din plen, a tinut un discurs halucinant, in care a spus ca toate personajele importante din tara au dosare penale, inclusiv Prima Doamna Carmen ...citeste mai departe despre "Cautiune record pentru Sebastian Ghita: 13 milioane de euro" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Ghita cautiune record , #Stiri Administratie