Cati bani va da MAE pe mancarea oficialilor veniti la summit-ul de la Sibiu

Marti, 26 Martie 2019, ora 11:51
1012 citiri
Cati bani va da MAE pe mancarea oficialilor veniti la summit-ul de la Sibiu
Foto: Arhiva Pixabay

Peste 500.000 de lei sunt alocati pentru catering-ul de la Summit-ul liderilor UE, ce are loc in mai, la Sibiu, iar ofertele pentru acest serviciu pot fi depuse pana pe 1 aprilie, se arata pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe (MAE).

Potrivit MAE, valoarea estimata a serviciilor de catering este de 516.300 lei fara TVA si acopera zilele de 8 si 9 mai.

Sursa de finantare este bugetul alocat pentru organizarea presedintiei Romaniei la Consiliul UE, iar termenul limita pentru primirea ofertelor este 1 aprilie, ora 11:00, precizeaza ministerul.

Modalitatea de atribuire este "acord-cadru", iar criteriul este "pretul cel mai scazut".

Spatiile unde se vor asigura serviciile de catering vor fi in principal urmatoarele, dupa cum precizeaza documentatia de pe site-ul MAE: Liceul "Brukenthal", corturile alocate jurnalistilor, interpretilor, organizatorilor si personalului auxiliar, care vor fi amenajate in Piata Mica si in Piata Huet din Sibiu, dar si sediul Primariei Sibiu si aeroportul din Sibiu.

"In functie de specificul evenimentelor, de numarul de participanti si de evenimentele care s-ar putea derula in paralel, vor fi utilizate si alte spatii sau cladiri pentru organizarea serviciilor de catering", mentioneaza MAE.

Sibiul gazduieste, pe 9 mai, un summit al liderilor UE, ce vor discuta despre viitorul Uniunii Europene. Evenimentul este cuprins in presedintia romana a Consiliului Uniunii Europene.

Toate gradinitele si scolile din Sibiu vor fi inchise o saptamana, pentru Summit-ul UEPremiera in UE: SPP va folosi la summit-ul de la Sibiu o tehnologie imposibil de pacalit ...citeste mai departe despre "Cati bani va da MAE pe mancarea oficialilor veniti la summit-ul de la Sibiu" pe Ziare.com

#summit Sibiu 8 9 mai, #catering summit Sibiu , #Stiri Administratie