Cat lua unul dintre spionii angajati pentru a o intimida pe Kovesi: 5.000 de euro/misiune (Surse)

Marti, 12 Aprilie 2016, ora 11:31
1402 citiri
Cat lua unul dintre spionii angajati pentru a o intimida pe Kovesi: 5.000 de euro/misiune (Surse)
Foto: Ziare.com

Weiner Ron, unul dintre cei doi israelieni angajati de firma Black Cube pentru intimidarea procurorului sef al DNA Laura Codruta Kovesi, a primit 5.000 de euro pentru aceasta misiune, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor citate de Mediafax, Weiner Ron ar fi luat 5.000 de euro pentru misiunea din Romania, care reprezenta salariul primit de la firma Black Cube. Cei doi israelieni au primit o lista cu opt persoane pe care trebuiau sa le urmareasca, printre care se afla procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si apropiati ai acesteia.

Cei doi au marturisit in fata procurorilor de unde sunt, cine i-a trimis, insa au spus ca nu stiu cine i-a angajat, deoarece contractul lor s-a desfasurat prin firma Black Cube, au mai spus sursele judiciare.

Potrivit acelorasi surse, cei doi au fost initial citati de Parchetul General, care a dispus masura controlului judiciar, ulterior dosarul fiind trimis la DIICOT.

Cum o spionau fostii agenti Mossad pe Laura Codruta ...citeste mai departe despre "Cat lua unul dintre spionii angajati pentru a o intimida pe Kovesi: 5.000 de euro/misiune (Surse)" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Kovesi spionata israelieni, #israelieni intimidare Kovesi, #Mossad spionat Kovesi , #Stiri Administratie