Care sunt tarile in care se mananca cel mai bine - pe ce loc se afla Romania

Miercuri, 15 Ianuarie 2014, ora 21:47
960 citiri
Care sunt tarile in care se mananca cel mai bine - pe ce loc se afla Romania

Un clasament publicat recent arata ca Olanda, Franta si Elvetia sunt tarile in care se mananca cel mai bine, adica in care alimentele sunt cele mai bogate in nutrienti, sunt sanatoase si se gasesc din belsug.

Surprinzator sau nu, Statele Unite ale Americii si Japonia nu au reusit sa se claseze nici macar printre primele 20 de tari in care se mananca bine, conform topului realizat de organizatia Oxfam si citat de Reuters.

Topul celor mai fericite tari din lume - Romania, depasita de Republica Moldova

Romania se afla pe locul 51 in clasamentul care poate fi consultat integral pe site-ul Oxfam. Tara noastre este surclasata de state precum Malaezia, Columbia, Kuweit, Coreea de Nord, Rusia, Albania, dar se afla pe acelasi loc cu tari precum Uruguay, Peru, Tunisia sau Belarus.

Tarile de la coada clasamentului

La capatul opus al clasamentului compus din 125 de tari se afla statul ...citeste mai departe despre "Care sunt tarile in care se mananca cel mai bine - pe ce loc se afla Romania" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#clasament tari mancare, #Romania top tari mancare buna, #alimente sanatoase top tari, #clasament mancare buna state , #Stiri Administratie