Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Capitala va o avea o sectie de Politie in Centrul Istoric

Capitala va o avea o sectie de Politie in Centrul Istoric


Actualul Birou de Politie din Centrul Istoric al Capitalei va fi transformat in sectie de Politie, zona respectiva urmand sa fie tratata drept una "speciala de siguranta publica", a anuntat, joi, seful Politiei Capitalei, comisarul sef Cornel Ciocoiu.

Potrivit lui Ciocoiu, numarul politistilor care lucreaza in Biroul de Politie pentru Centrul Istoric a fost deja suplimentat.

"Am suplimentat numarul lucratorilor cu 30 de oameni si dorim ca, pana la sfarsitul anului, sa ajungem la 80", a mai spus seful Politiei Capitalei.

Cornel Ciocoiu a explicat ca se doreste ca viitoarea sectie de Politie sa functioneze intr-o "zona speciala de siguranta publica, in conditiile in care Centrul Istoric se afla la limita intre sectoare", iar sectiile de Politie, pentru a interveni in cazul unor evenimente, trebuie acum "sa lase descoperite alte zone", a explicat el.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Mediafax
Articol citit de 1675 ori