Calator taxat cu 120 de euro pentru o calatorie cu autobuzul in Cluj: Mai ieftin ajungeam la Dortmund cu avionul

Marti, 01 Martie 2016, ora 09:34
981 citiri
Calator taxat cu 120 de euro pentru o calatorie cu autobuzul in Cluj: Mai ieftin ajungeam la Dortmund cu avionul
Foto: Arhiva Ziare.com

Sistemul de achizitionat bilete de transport prin SMS din Cluj da uneori erori monumentale. A simtit-o pe pielea sa un clujean, care a fost taxat cu nu mai putin de 120 de euro pentru o calatorie din cartierul Grigorescu pana in Marasti, adica pe o distanta de circa sase kilometri.

Pentru ca nu era deschis ghiseul de tichete, omul si-a luat bilet prin SMS, sistem implementat anul trecut in Cluj, relateaza Actual de Cluj.

Dupa ce s-a urcat intr-un autobuz al liniei 30, tanarul a dat SMS si a primit mesaj de confirmare a achizitiei biletului. Toate bune pana acum, doar ca in cateva momente calatorul a inceput sa primeasca o avalansa de SMS-uri de confirmare.

A ramas cu gura cascata atunci cand a vazut ca nota de plata pentru bilet era de 120 de euro. In plus, compania de telefonie Vodafone i-a blocat abonamentul pentru ca a depasit "limita de credit".

In cele din urma, Vodafone i-a deblocat abonamentul si l-a asigurat ca nu va trebui sa achite cei 120 de euro, fiind vorba ...citeste mai departe despre "Calator taxat cu 120 de euro pentru o calatorie cu autobuzul in Cluj: Mai ieftin ajungeam la Dortmund cu avionul" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bilet autobuz Cluj 120 euro, #autobuz 120 euro , #Stiri Administratie