Ca-n Romania: Avem aproape gata o noua portiune de autostrada, dar nu vom putea circula pe ea prea curand

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 17:46
1248 citiri
Ca-n Romania: Avem aproape gata o noua portiune de autostrada, dar nu vom putea circula pe ea prea curand
Foto: Arhiva Ziare.com

Ne plangem ca nu avem destule autostrazi si ca ritmul de constructie e lent, insa exista situatii si mai tragi-comice. Portiunea de 9 kilometri din drumul de mare viteza dintre Gilau si Nadaselu este finalizata in proportie de 90% si va fi terminata in curand, insa va putea fi folosita abia de la finalul lui 2017.

Asta pentru ca trebuie mai intai sa fie construit podul peste raul Somes, care face legatura cu restul autostrazii A3, dar si nodul rutier de la Gilau.

Informatiile au fost prezentate, vineri, de Ministerul Transpoturilor.

Potrivit estimarilor actuale, lucrarile la podul peste Somes vor incepe cel mai devreme in primavara anului viitor si vor dura 10 luni, in cel mai bun caz.

"Sectiunea Gilau - Nadaselu va putea fi data in folosinta dupa finalizarea lucrarilor la Podul peste Raul Somes si a Nodului Rutier Gilau. In acest moment, executia lucrarilor pentru acest pod se afla in licitatie. Procedura va fi finalizata in decembrie 2016, iar castigatorul va demara ...citeste mai departe despre "Ca-n Romania: Avem aproape gata o noua portiune de autostrada, dar nu vom putea circula pe ea prea curand" pe Ziare.com

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#autostrada langa Cluj, #autostrada Gilau Nadaselu, #lucrari autostrada Gilau Nadaselu , #Stiri Administratie